Θέσεις Εργασίας στην PMS SECURITY

Στην PMS Security, αναζητούμε συνεχώς αξιόλογους ανθρώπους που μοιράζονται την αγάπη μας για την ασφάλεια και τη δέσμευσή μας για την προστασία των ανθρώπων και των περιουσιών τους. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας, που αποτελείται από επαγγελματίες με υψηλό πνεύμα συνεργασίας και δέσμευση στην αρχή της ασφάλειας.

Εάν είστε έτοιμοι να ενταχθείτε στην οικογένειά μας και να συμβάλετε στη δημιουργία μιας πιο ασφαλούς κοινότητας, τότε είστε στο σωστό μέρος.

Αν είστε πρόθυμοι να δουλέψετε σε έναν κλάδο που έχει σημαντική σημασία για την κοινωνία, σας καλούμε να μας στείλετε το βιογραφικό σας και να εξετάσουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε.

Ευχαριστούμε που εξετάζετε τη δυνατότητα να γίνετε μέρος της PMS Security και να μας βοηθήσετε να δημιουργήσουμε έναν πιο ασφαλή κόσμο.

Προσθέστε το Βιογραφικό σας

Εγγραγή στο Newsletter μας

Η PMS SECURITY  αποτελείται από έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό σε θέματα ασφάλειας, καθώς και στελέχη που παρέχουν εκτιμήσεις επικινδυνότητας και αξιολόγηση απειλών. Είναι καθαρά μια ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας καλύπτοντας το πλήρες φάσμα του χώρου ασφαλείας.

ΣτοιχεΙα Επικοινωνiας

Κατασκευή Ιστοσελίδας: dsdc logo - website building